Information

På JOL’s Hunddagis går hundarna i flock både i lokalen och ute på promenaderna, detta för att tillgodose deras naturliga behov på bästa sätt. Promenaderna varieras varje dag, på promenaderna jobbar vi mycket med att hundarna ska gå fint i kopplet och vara lugna vid hundmöten.

I lokalen är det vila som gäller för hundarna, detta för att skapa en lugn och trygg miljö med möjlighet till återhämtning innan nästa aktivitet. Filtar och soffor finns för dom hundar som vill ligga lite extra mysigt.

Vi tar emot alla hundraser, från 6 månader och uppåt. Vi tar bara emot kastrerade hanar, tikar hålls hemma under löpet. Självklart görs en individuell bedömning av samtliga hundar för att fastställa att dom passar som dagishundar, dagismiljö är inte för alla hundar och vi är väldigt måna om att hundarna ska trivas och få ut det mesta utav dagarna hos oss.

 

Innan hunden börjar hos oss är ni välkomna på en konsultation. Hunden ska vara försäkrad samt vaccinerad. Vaccination mot valpsjuka, parvo och hepatit görs var tredje år.

Kennelhosta var 12:e månad. Vaccinationsintyg och försäkringspapper visas upp innan hunden kan börja på dagis.

 

Stängt röda dagar samt aftonar.